ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Α.ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με την εταιρία ταχυμεταφορών «ELTA COURIER» (https://www.elta-courier.gr/).

Β. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή της παράδοσής-παραλαβής στον διανομέα του Courier. Η πληρωμή εκτελείται με μετρητά, και δεν χρειάζεται πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της «viva payments». Στην εν λόγω πλατφόρμα θα καθοδηγηθείτε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα μας.
 • ΜΕΣΩ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ:
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR4001100740000007400776741
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: RAINBOW BEAUTY MON IKE
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR1001720970005097106011674
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: RAINBOW BEAUTY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  • ALPHA BANK: GR4501405960596002002011458
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: RΑΙΝΒΟW ΒΕΑUΤΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  • EUROBANK: GR5602604490000170200708122
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: RAINBOW BEAUTY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

Γ.ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γενικά

 • Σταθερή τιμή σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
 • ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής προς όλη την Ελλάδα, για αγορές άνω των σαράντα πέντε (45) ευρώ.
 • Για αγορές μικρότερης αξίας, τα έξοδα αποστολής προς όλη την Ελλάδα είναι τρία (3) ευρώ.
 • Πληρωμή με Αντικαταβολή:
 • Επιπλέον χρέωση 1,60 ευρώ.
 • Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αντικαταβολής.
 • Για κάθε παραγγελία άνω των 150 ευρώ συνολικά, λαμβάνετε ως δώρο ένα κουπόνι αξίας 30 ευρώ (εξαιρούνται τα βερνίκια νυχιών) για να επιλέξετε όποιο άλλο προϊόν θέλετε με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής. 

Γ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γενικά 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών.

Καθυστέρηση αποστολής

Η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

α) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. 

β) Αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας (ήτοι ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ., μη ανθρωπίνως προβλέψιμα ή αναμενόμενα), ενδέχεται να μην είναι δυνατό να παραδώσουμε την παραγγελία εντός του προκαθορισμένου χρόνου. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την εκτέλεση της παραγγελίας. Η RAINBOW BEAUTY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη, πλην δικής της υπαιτιότητας, και εγγυούμαστε ότι θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για τη δική σας εξυπηρέτηση.

γ) Σε περίπτωση που δεν έχετε καταχωρήσει σωστά τα στοιχεία σας και είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας. Η παραγγελία θα προγραμματιστεί από τη στιγμή που διευκρινιστούν τα στοιχεία σας και θα ολοκληρωθεί εντός του προκαθορισμένου χρόνου αποστολής, εφόσον δεν συντρέχουν οι υποπεριπτώσεις (α) και (β), όπως αναφέρονται ανωτέρω. Τυχόν χρεώσεις στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα που έχουν ήδη υποβληθεί παραμένουν ως έχουν και δεν θα χρεωθείτε εκ νέου. 

Σε οποιαδήποτε από τις ως άνω περιπτώσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σάς ενημερώσουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας. Αν δεν καταφέρουμε να σας εντοπίσουμε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή να καλέσετε στο +30 6940816227. 

Αδυναμία εκτέλεσης

Αν για οποιοδήποτε λόγο καθίσταται αδύνατη η εκτέλεση της παραγγελίας σας από υπαιτιότητα της RAINBOW BEAUTY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., τότε φέρουμε την ευθύνη για:

α) Επιστροφή των χρημάτων που έχετε καταθέσει στον τραπεζικό μας λογαριασμό, εφόσον έχετε προβεί σε ηλεκτρονική πληρωμή.

β) Δωρεάν έξοδα αποστολής στην επόμενη παραγγελία σας 

γ) Σε περίπτωση μερικής αποστολής της παραγγελίας, μπορείτε διαζευκτικά: 

 1. να ζητήσετε ολική αποστολή χωρίς περαιτέρω έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής, 
 2. επιστροφή της παραγγελίας εν όλω, χωρίς έξοδα επιστροφής, και επιστροφή χρημάτων,
 3. διατήρηση της μερικής αποστολής και επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο της παραγγελίας. 

Σε κάθε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης της παραγγελίας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, οφείλουμε να σάς ενημερώσουμε πλήρως για την κατάσταση της παραγγελίας, τους λόγους αδυναμίας αποστολής και τα περαιτέρω δικαιώματά σας.